Impresszium - Akadémia Dent

menü
menü
Tartalomhoz ugrás
Impresszium - Jogi nyilatkozat
Akadémia-Dent Bt
Akadémia-Dent Fogászati Betéti Társaság

Cégjegyzékszám
01-06-746585

Adószám
21140015-2-42

Székhely
1173 Budapest *  520. utca 24.

Telephely
1173 Budapest * 516. utca 120739/2 hrsz ép

.
Védjegyoltalom és szerzői jog

Az Akadémia Dent Cégünk hivatalos weboldala, az azokon megjelenő valamennyi információ, képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése védjegyoltalom, valamint szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben –Cégünk kifejezetten, erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. A letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon Ön köteles feltüntetni és megőrizni a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket. Ön nyilvános vagy kereskedelmi célokra a portál tartalmát – ideértve annak teljes tartalmát, képeit, hang és videó anyagait – sem részben, sem egészben nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel Cégünk előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a portálon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a Cégünk engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.


Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A bejegyzett nevek minden esetben a jogosult cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Cégünk által bejegyzett védjegyeket, neveket és domain neveket üzleti céllal senki nem használhatja. Nem alkalmazhatja azokat a Cégünk jó hírnevének rontására.


Személyes adatok védelme

Cégünk bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli. Cégünk az ügyfelei személyére, adataira, vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt személyi titokként kezel.


Akadémia Dent Bt
1173 Budapest *  516. utca 11.
Tel.: +36 70 606 8047
Az Akadémia Dent rendelőt 1999-ben alakult,
a XVII. kerület kertváros részében. Célunk a páciensek teljes körű fogászati, szájsebészeti és dentálhigiéniai ellátása.
Elérhetőségeink :
Bemutatkozásunk :
Minden jog fenntartva - Akadémia Dent Bt - 2019
Az árlistában, és ajánlatokban feltüntetett árak, csak tájékoztató jellegűek!  Minden esetben kérjen egyedi ajánlatot, és egyeztessen a kezelő orvosával!
Vissza a tartalomhoz